Fa'alauiloa faiga faufale-Ruisheng Laei e auai i le faiga a'oa'oga fau a'oa'oga fau.

Talu ai nei, na auina atu ai e le au pulega a le Ruisheng Clothing sui e toatolu i Suzhou Melishang Enterprise Management Consulting Co., Ltd. e auai i le "fausiaina o faiga tau pisinisi" aoaoga.

20230921122034_8004

Aʻoaʻoga vavalalata i le fausiaina o le faiga e amata ai, o le fausiaina o le atinaʻeina o atinaʻe e faʻaleleia le tulaga lelei o tagata faigaluega atinaʻe, gafatia galuega ma le faʻatinoga o galuega, ae faʻapea foʻi le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o fuafuaga tau atinaʻe, suiga ma suiga, faʻaleleia lelei faʻalapotopotoga e faʻaleleia ai manaʻoga o le faiga fa'aa'oa'oga na tu'uina atu e ala i le fa'atūina o le galuega fa'ato'aga taleni ma fofo faiga.O mea o a'oa'oga mai le manatu o le a'oa'o atu ma le tu'ufa'atasiga o su'esu'ega, o le mamanu o le kosi e fa'atutu, ina ia fa'atofu tamaiti a'oga i le tulaga, malamalama i le loloto.

20230921122050_8547

Ina ua mavae ni nai aso o le aoaoina, RuishengFai mai aʻoaʻoga ofu ua latou manuia tele, maua se malamalama atili i le fausiaina o le faiga o aʻoaʻoga atinaʻe, ae faʻapea foʻi le faʻalauiloaina o le fausiaina o le atinaʻeina o aʻoaʻoga e tuʻu ai se faavae mautu.


Taimi meli: Nov-07-2023