O tagata fefaʻatauaʻiga mai fafo o loʻo tauaveina le 60 pauna o faʻataʻitaʻiga na faʻamaonia i Europa: "o se malaga e maua ai le tasi vaetolu o poloaiga mo le tausaga"

E ui lava o le faaiuga o le vaiaso, na o le toe foi mai i le faaesea o le faletalimalo Ningbo Rimanx faitotoa ma faamalama meafaigaluega Limited pule sili Ding Yandong o loo pisi pea i le faatulagaina o galuega.

I le avea ai ma se tasi o sui o le pisinisi muamua-malaga-malaga faʻailoga vaalele e faʻalautele le maketi,fefa'ataua'iga i fafoNa taʻu atu e le alii o Ding Yandong i le tupe muamua, o le maketi atoa i lenei tausaga e le o lelei tele, ma o fale gaosi oloa i fafo ua toe malosi, e faaopoopo atu i le faaleleia o le tauvaga o a latou lava pisinisi, ioe, o loo i ai se lagona o le faanatinati e "puʻe se tasi" .Mo lenei mafuaʻaga, na ia alu atu ai e ave le lata i le 60 pauna o faʻataʻitaʻiga e feiloai ai ma tagata fou ma tagata tuai, "e mautinoa lava e lelei le feiloai i le taimi lava lea, o le loloto o fesoʻotaʻiga ma le faʻamaoni e ese".

Aofaʻiga o le 12 aso i Europa, na tamoe Ding Yandong nofoaga e fitu, feiloai ai ma tagata e fitu, ave le aofaʻi o le tusa ma le 2 miliona euros (e tusa ma le 13.8 miliona yuan) o poloaiga, "se vaega o le faʻamoemoe e faʻatonu, vaega o le faʻasalaga tuusaʻo," le aotelega latalata i le aofaiga o poloaiga faaletausaga a le kamupani o le tasi vaetolu, ae faapea foi faamautu le uluai pa'u i le manino O le afa lona lua, “o lenei tausaga ua faamoemoe e laʻititi laʻititi nai lo le tausaga talu ai atoa, pe a lelei, e mafai ona mafolafola, lea ua sili atu i faamoemoega.

O le uso malaga o Wei Guowen i Europa nai lo le fa'asologa o Ding Yandong e sili atu ona fa'apitoa.I le avea ai ma pule sili o Ningbo Baolinda Import & Export Co., Ltd, o se tasi o le 36 tagata fefaʻatauaʻiga mai fafo na ave le pisinisi muamua a le atunuu e toe foʻi mai i le vaʻalele faʻailoga e faʻalautele ai le maketi, na ave e Wei Guowen pepe taalo muamua a le kamupani e feiloai ai ma tagata faʻatau e 10, e aofia ai. fitu tagata tuai ma tolu tagata fou.

"O le lua tausaga muamua na faʻatupulaia pea a matou poloaiga, ae i le afa muamua o lenei tausaga na amata ai ona iloa na paʻu le malosi o le mauaina o poloaiga."Fai mai Wei Guowen i le First Financial, alu i fafo, o le au faʻatau asia o loʻo i ai i le taimi nei i le faʻatonuga e le toe iai ni faʻafitauli, o nisi tagata faʻatau o le ai ai ni poloaiga fou i lenei tausaga, o se seleselega atoa e tusa ma le 10 miliona euros le tau o poloaiga faʻamoemoeina, ae faʻapea foi mo le tasi. -tolu o le faatauina atu faaletausaga a le kamupani.

 

Mai ia Iulai 10 ia Iulai 22, o lenei malaga i le sami e ala i vaalele totogi "e puʻeina se tasi" ma le manuia na faia ai se faʻataʻitaʻiga mo Ningbo ma e oʻo lava i le atunuu e tuʻuina atu se faʻamatalaga.Na o le tasi le aso aʻo leʻi tulaʻi le vaalele muamua i le fale, o le vaega lona lua o le 14 tagata fefaʻatauaʻiga mai fafo ma tatalaina se vaalele tuusaʻo mai Ningbo i Europa, "faʻalauteleina maketi" malaga.

I le avea ai ma "aai lona ono o fefaʻatauaʻiga i fafo a Saina", o le malaga faʻailoga a Ningbo e maua ai se tau e tasi?E mafai ona kopiina?I le feagai ai ma le faʻaitiitia o le manaʻoga i le maketi o le lalolagi, o le a se isi mea e mafai e tagata fefaʻatauaʻiga mai fafo ona fai?

Fa'anatinati poloaiga

I lalo ifo o le lua aso talu ona toe foʻi i Saina, Yuan Lin, o le sa asiasi atu i fafo i tausaga uma aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi, ua vave ona toe malosi mai le jet lag.

I le avea ai ma pule sili o Ningbo Haishu Peining International Trade Co., Ltd, o Yuan Lin o loʻo i totonu o le pisinisi tau fefaʻatauaʻiga i fafo, lea e sili ona luʻitau i lenei tausaga."O le afa muamua o le poloaiga e lelei, o le afa lona lua o le tausaga e sili ona faigata, faʻatusatusa i le tausaga talu ai, i lalo ifo o le fitusefulu i le valusefulu pasene."Na taʻu atu e Yuan Lin ia Firstrade o poloaiga i le 2021 o loʻo faʻatupulaʻia, ae o poloaiga na amata faʻaitiitia i lenei tausaga ona o uluai tagata Europa na maua i le taimi o le faʻamaʻi.O le lisi o pisinisi na latou maua ai le avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai tagata faʻatau fou ma faʻamautu tagata tuai.

O oka mai le fale gaosi lavalava sa masani ona siitia i le tausaga talu ai ona o le toe faafoi mai o oka.Ae o lenei tausaga, ua toe suia le tulaga - faatasi ai ma le toe amataina o le gaosiga i Asia i Sautesasae, o loʻo faʻatusalia e Vietnam, ma Initia, ua avea ma mea taufaasese le "puʻeina o poloaiga" mai nei itulagi, lea e maualalo ai tau o tagata faigaluega.

Fai mai Yuan Lin, talu ai o le gaosiga o lavalava a le kamupani e le o se faʻataʻitaʻiga faigofie e faʻatautaia ai le voluma, ae faʻatasi ai ma le lavelave ma faʻapitoa mamanu, o lea o le faʻafeiloaʻiga o le poloaiga i Asia i Sautesasae e le ogaoga, ae o loʻo feagai pea ma le tulaga lautele i lalo, o le faʻatau oloa. omiga ma isi luitau.

O le keke maketi e faʻaitiitia i le taimi lava e tasi, e ala i le faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu ma faʻasalalauga faʻavaomalo ma isi mea, o le taimi e tuʻuina atu ai le poloaiga e masani ona faʻalauteleina i le 2 i le 3 masina e faʻapea foi ona foliga mai e le mautonu Yuan Lin.

“E tele fa’afitauli sa iai i le tausaga ua te’a.Ae o le taimi muamua, sa iai foʻi faʻamaʻi faʻamaʻi faʻatau, ina ia mafai lava ona latou talia ma malamalama, ae o lea ua toe foʻi i le masani, o le a latou fai mai foi matou te faʻagaioia i taimi uma.Afai e le mafai ona tatou tausisia le alualu i luma, o le a sili atu ona faigata ona fai.”I lona manatu, o le a'afiaga o le fa'aliliuina o le fa'atonuga e ono fa'atupula'ia pe a le lelei feso'ota'iga ma le le mafai ona feiloa'i i le taimi e fa'atino ai fa'amatalaga.Aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi, latou te feiloaʻi ma fesoʻotaʻi ma tagata faʻatau pe tusa ma le ono pe fitu taimi i le tausaga, e aofia ai le taimi na latou o mai ai i le atunuʻu e faʻamaonia poloaiga, faʻamaonia faʻataʻitaʻiga ma asiasia oloa.

E pei o Yuan Lin, o le pisinisi a Ding Yandong na feiloai foi i tagata faatau mai fafo na maua, lea na mafua ai ona faanatinati lona lagona e alu i fafo e "puʻe se tasi" i le tagata lava ia.

“O le kamupani lenei i Polani ua tele tausaga o galulue faatasi ma i matou, faatasi ai ma le oka faaletausaga o le 1 miliona tala Amerika, ae o le tausaga nei na maua ai le kamupani, ua matua maaleale uiga o le isi itu, ua tuai le poloaiga.”Fai mai Ding Yandong i tausaga talu ai nei, ua faasolosolo malie ona leiloa le fanua o le falegaosimea ma le tau o tagata faigaluega, faatasi ai ma oloa faapena e auina atu i fafo mai Turkey i Europa e mafai ona fiafia i le leai o se tau, o nisi o tagata faatau mai fafo na amata ona saili mo isi fofo.Talu mai Mati o le tausaga nei, faʻatasi ai ma le faʻamaʻi na mafua mai i logistics, fesoʻotaʻiga tuusao ma le tele o isi matitiva, na te "leʻi feiloaʻi" i le au faʻatau Saina, o loʻo feagai ma le lamatiaga o le suia.

O le taimi lava na taunuu ai le vaalele i Europa, na tatalaina ai e Ding Yandong se malaga asiasi a tagata asiasi ua uma ona ia tusiina ma vave ona feiloai ma lana “tagata faatau tuai” i Polani.E le gata i le pu'eina o le manaoga o le tagata faatau mai Polani talu ai mo oloa fou, sa ia saunia foi fofo faapitoa mo vaega tiga o le tagata faatau, faʻaalia le malosi ma le faʻamaoni o le kamupani, ma faʻateleina ana tupe meataalo.

Sa faamaonia le aogā o a latou taumafaiga ma auala.O Ding Yandong, o le na maua se oka o le 1 miliona Euro mai lenei tagata faatau e pei ona ia manao ai, fai mai, “Na vaaia e le isi vaega lo matou faamaoni ma iloa lo matou malosi.

Talitonuga

Mo tagata fefa'ataua'iga i fafo, e sili atu se fonotaga nai lo le 1000 i-meli.Alu i le sami e faʻamautu poloaiga, faʻamaeʻaina poloaiga fou taʻitoʻatasi, ae faʻapea foʻi i fefaʻatauaiga i fafo na aumai e tagata e sili atu le taua nai lo le faʻatuatuaina auro.

O le taimi muamua ma le uluai pepe taalo "Xiao Yi" mai Wei Guowen, o se tasi o tagata sili ona tauia ma saunia lelei fefaʻatauaʻiga i fafo i lenei malaga.Fai mai a ia, o le taimi lenei i fafo e le o se taimi le tumau, ae vave lava saunia, "o le tele o taimi i le taimi o le faʻamaʻi na tusi ai se tiketi lelei, fai foi se visa lelei, ae leai se pepa toe foʻi, o lea na tatau ai ona toe faʻamalo.O lenei va'alele fa'ailoga o se tali fa'atatau i o tatou fa'afitauli”.

O Wei Guowen, e leʻi tuua le atunuʻu talu mai Fepuari 2020, na fai mai latou te leʻi vaʻaia a latou tagata faʻatau mo le 882 aso atoa, ma faʻatau atu i fafo o lo latou maketi autu.I le avea ai o se atinaʻe fou e taulaʻi i le atinaʻeina ma le gaosiga o meataalo aʻoaʻoga a tamaiti, aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi, o lo latou lava faʻailoga sa i ai se tikeri o le lauiloa i Europa, o le taimi nei o le 60% o le faʻatau atu i Europa, ma i le silia ma le 70 atunuu ma itulagi. i le lalolagi atoa e fa'atuina se faiga fa'asoa.

 

Talu ai latou te faia ni mea faʻapitoa, na ia fai mai o le tele o manatu e naʻo le feteʻenaʻi o fesoʻotaʻiga, ma e taua tele le feiloaiga.O le mafuaaga lea, na ia mulimuli ai i se fuafuaga a tagata asiasi ua leva ona faavaeina ma feiloai ai i tagata fou ma tagata tuai uma na ia faia i le taimi o lana malaga e 12 aso i Europa, e pei ona ia faamoemoe i ai, ma e le gata ina aumaia se faasologa o faataitaiga fou ua saunia e ana tagata fa'atau ma sainia se maliliega lala sooupu e tolu tausaga le umi ma se tagata fa'atau fou Hungarian, ae na toe aumai fo'i fa'ata'ita'iga sa ta'uta'ua i maketi i fafo pe sa fiafia i ai ana tagata fa'atau.

I lona manatu, o le taumafaiga a le malo o Ningbo e faʻatulaga lisi o pisinisi mo atinaʻe, ua faʻaalia ai e le aufaipisinisi mai fafo le naunautaiga ma le malosi o Saina, o loʻo i ai foi le malosi o le malo e fai ma lagolago.Mai le atinaʻe lava ia, o le au a Wei Guowen, o le na aumaia mea fou ma mamanu fou na faʻavaeina tutoatasi, na faʻaalia foi i tagata faʻatau le tulaga ese ma le le mafai ona suia.

Na fai mai Ding Yandong ma Wei Guowen o le a latou faʻaauau pea ona suʻesuʻeina le maketi poʻo le faʻaaliga i le sami e sosoo ai.Na taʻua foi e Liu Jie, sui pule sili o le Zhuo Li Electric Group Co., Ltd., o le lagona o le feiloai ma talatalanoa ma tagata tuai i lenei malaga i Europa ua matua umi lava.E le gata i le faafesaga'i e fa'alauiloa lagona, o lo'o latou mata'ituina fo'i le fa'afanua o le maketi, e sauniuni ai mo le fa'aaliga a Europa ia Setema.

O faʻamaumauga a le Ofisa o Tiute a Ningbo o loʻo faʻaalia i le afa muamua o le 2022, o le aofaʻi o oloa faʻaulufale mai ma faʻatau atu a Ningbo na oʻo atu i le 632.25 piliona yuan, o se faʻaopoopoga o le 11.9% i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.Faatasi ai ma i latou, auina atu i fafo 408.5 piliona yuan, i luga 14.1% tausaga-i-tausaga;faaulufale mai 223.75 piliona yuan, i luga 8.1% tausaga-i-tausaga.I le afa muamua o le tausaga, Ningbo pisinisi tumaoti faaulufale mai ma auina atu i fafo 448.17 piliona yuan, o se siitaga o le 12.9%, e tusa ma le 70.9% o le taulaga atoa faaulufale mai ma auina atu i fafo i le vaitaimi lava e tasi, o se siitaga o le 0.7 pasene.

I le vaaiga a Jin Ge, sui faatonu o Ningbo Municipal Malo Atinaʻe Suesuega Center, aafia i le faamai, feutagaiga pisinisi i fafo, e le mafai ona faia exhibitors faavae, tagata faatau fefaatauaiga mai fafo faigofie leiloa, o le pisinisi faanatinati;aua o fefaʻatauaʻiga i fafo e faʻatatau i se vaega tele o le tamaoaiga o Ningbo, fefaʻatauaʻiga i fafo, afai o le faʻafitauli, o le a aʻafia ai le atinaʻeina o le tamaoaiga o Ningbo, o le malo faanatinati.Faʻatasi ma le faʻalavelave faʻalavelave i le fale ma fafo, o le faʻatulagaina masani o le tulaga e faanatinati, o le atinaʻe e faanatinati, o le malo e faanatinati "tolu faanatinati".Ma o le "faiga faʻapitoa", o le faʻauluuluga lea a atinaʻe, ae o le matafaioi foi a le malo.

Lu'i

O Han Jie, o le faatonu o le Matagaluega o Pisinisi a le Itumalo o Zhejiang, fai mai o le vaega o le lisi na faamaeaina le galuega o le toe foi i Europa, e le gata mo le atinaeina o a latou lava pisinisi, e faalautele ai poloaiga, ae faapea foi mo le Itumalo o Zhejiang ma le atunuu i fafo. fa'afeso'ota'i fa'apisinisi e savali i fafo se auala fou.

I le avea ai ma ulu o le vaega pisinisi, Ningbo Municipal Bureau of Commerce Fefaatauaiga Faalauiloaina Matagaluega Faatonu Fei Jianming tautau loto seia taunuu le vaalele i Xiaoshan Malae Vaalele e tuu i lalo.

 

Ma o Yuan Lin, i le faaopoopo atu i le feiloai atu i tagata tuai i taimi masani, e leʻi alu i faleoloa faatau i le lotoifale poʻo maketi e pei ona ia faia aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi e siaki le tulaga o maketi ma faiga.Na ia ta’utino atu o lo’o popole pea, ne’i le mafai ona toe fo’i mai i le taimi nei le fa’ama’i, ma e mana’omia le fa’atonuina o poloaiga a le aiga.

I le faaiuga o Iuni i le taimi muamua e alalaga "alu i le sami e puʻe se tasi, afifi oe i tua" anavatau ma fuafuaga tutusa a le itumalo itumalo aai o Haining, Zhejiang Province, e oʻo mai i le taimi nei e leʻi alu i le sami i se vaega. .

Na taʻu atu e le tagata e pulea le Haining City Business Bureau ia Firstrade o nisi o pisinisi o loʻo i ai pea popolega, "popole i faʻamaʻi pe a alu i fafo", lea e faʻaititia ai foi le naunau ma le naunautai e auai i vaalele totogi.I le avea ai o se taulaga i le itumalo ma se maualuga maualuga o le tamaoaiga, o Haining e latalata i le 2,000 pisinisi o loʻo faia pisinisi faʻatau atu i le pito i luga, faʻatasi ai ma maketi faʻatau atu i le lalolagi atoa.Ina ua maeʻa fesoʻotaʻiga ma faʻafanua ma atinaʻe, na latou iloa ai o le luʻitau autu mo pisinisi i le taimi nei poʻo le vaivai atoa o le manaʻoga maketi o le lalolagi, e le gata o le faʻafitauli o le fesuiaiga o poloaiga i Asia i Sautesasae.

E ui e le o iai se lisi i totonu o se vaega, ae na ta‘ua e le pule o loo iai pea le tele o atina‘e o lo o soloia pa, ma toaga e agai i tai e faafesootai le maketi.

I le faaopoopo atu i le fesoasoani i pisinisi e ave poloaiga i luga o le sami, o malo i le salafa o le lalolagi ua latou faʻalauiloaina foi faiga faʻavae e fesoasoani e faʻaitiitia ai faigata, faʻamalosia pisinisi e suia le fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga ma "e fai ma sui o le faʻaaliga" faʻataʻitaʻiga ma isi faiga masani masani.O le a le auala e filifili ai e ave ni poloaiga, ma pe faʻafefea ona faapaleni aʻafiaga o le faʻamaʻi, e manino lava o se filifiliga moni mo atinaʻe taʻitasi e faʻavae i luga o latou lava manaʻoga ma tupe faʻaalu


Taimi meli: Iul-29-2022