O le igoa fou o lavalava a Patagonia o loʻo faʻaalia ai le "Vote mo se pu i fafo"

Na faapipii e le faleoloa se igoa fou o lavalava i tua o le pupuu ma upu "palota mo mea o loʻo i totonu o le pu" e tetee atu ai i suiga o le tau.
O le na faavaeina Patagonia, Yvon Chouinard, na faʻaaogaina lenei faʻaupuga pe a faʻatatau i faipule faʻapolokiki e teena suiga o le tau.Ole igoa fou e mafai ona maua ile Patagonia's 2020 Road to Recycled Organic Standing Shorts mo Alii ma Tamaitai.
“Ua tele tausaga o fai mai Yvon Chouinard 'vote veto'.O lona uiga e teena pe le amanaiaina e faipule o soo se vaega faaupufai le faaletonu o le tau ma le amanaia le faasaienisi, e le ona latou te le malamalama i le faasaienisi, ae ona o latou i totonu o latou taga.E tumu i tupe mai tului o le suauu ma le kesi.”Fai mai le failauga a Patagonia Tessa Byars.
Ina ua uma ona lafoina e le tagata Twitter @CoreyCiorciari se ata ma se pine pupuu i le aso 11 o Setema, na lauiloa ai igoa faaupufai a Patagonia.
Fa'atauga Supermarket: O le a le tele o fa'atauga a Kroger i luga ole laiga?Lapo'a nai lo Levi Strauss po'o Harley-Davidson
O le kamupani fai lavalava a Ventura, Kalefonia e faʻamalosia tagata faʻatau e palota i le taimi o le palota na faia ia Novema, lea na faia e Levi Strauss, PayPal ma Patagonia aʻo leʻi faia le palota 2018.Fai mai le taimi o le palota e 700 kamupani ua auai i lenei tausaga.
O le upegatafa'ilagi a Patagonia e aofia ai se vaega "radicalism" o loʻo i ai punaoa mo tauvaga a le Senate ma faʻamatalaga i le auala e palota ai.


Taimi meli: Sep-18-2020