Talanoa e uiga i le aʻafiaga o le faʻaititia o le RMB i la matou kamupani

-O le fesuiaiga o tau o le tau sili ona taua o faʻamatalaga o tau mo gaioiga faʻavaomalo a se atunuʻu.

O le fesuiaiga o tau o le tau sili lea ona taua mo galuega faava o malo a le atunuu, o le faia o se tau o le liuaina o tau i galuega faava o malo tau tupe ma fefaʻatauaʻiga faavaomalo, ma avea ai ma mea taua mo le paleni o fefaʻatauaʻiga a se atunuʻu, ma o lona gaioiga e iai sona aafiaga loloto i le atunuu. paleni o fefa'ataua'iga i fafo ma gaioiga tau tamaoaiga i totonu o le atunu'u.
Talu ai nei, o le faletupe tutotonu a Saina o loʻo faʻaauau pea ona faʻaititia le fesuiaiga o tupe ma ua matua paʻu le RMB.I le avea ai o tagata fefaʻatauaʻiga mai fafo, i le loto, mo a tatou pisinisi faʻatau atu, o faʻamanuiaga o le faʻaititia o le RMB e sili atu nai lo le le lelei.
Faatasi ai ma le faʻaititia o le RMB, o tau o nisi o ie faʻaulufale mai ma mea faʻaoga e manaʻomia mo laʻei ua siʻitia tele.O le tau lava lea o oloa ua mafua ai ona siitia le tau o oloa mai fafo ona ua faaitiitia le aofaʻi o oloa na tatou faatauina ina ua uma le tau o le RMB.
Ae ui i lea, i se faʻatusatusaga, pe a matou faia se upusii i tala Amerika, mo se faʻataʻitaʻiga, o le fesuiaiga o tupe e siitia mai le 6.7 i le 6.8, ma le $ 10,000 o oloa e auina atu i fafo, o se tupe mama e ¥ 1000 e mafai ona faia i luga o le fesuiaiga o tupe.I le isi itu, afai e talisapaia e le RMB pe a uma ona fai le upusii, mo se faʻataʻitaʻiga pe a pa'ū le fesuiaiga o tupe mai le 6.7 i le 6.6, o le faʻatau atu o oloa tutusa le tau o le a maua ai le gau o le ¥ 1,000 ona o le fesuiaiga.
Ona o le fa'ama'i, na matou feagai ai ma le si'itia tele o tau o fa'atauga ma tau, le lava o le fa'atauina ma le sapalai o mea fa'atau, ma mafua ai ona le mafai ona fa'amautinoa le fa'amae'aina lelei o fa'atonuga ma le leiloa o le fa'atuatuaga ia matou tagata fa'atau;fa’apea fo’i ma le tulaga mata’utia o lo’o i ai nei le leiloa o tagata fa’atau fou ona o le si’itia o le tau.

Huaian Ruisheng International Fefaatauaiga Co., Ltd.o lo'o galue i fefa'ataua'iga i fafo o la'ei, ose pisinisi fa'aleaganu'u i le ogatotonu ma le pito maualalo.O aafiaga tau alamanuia o loʻo faʻaalia ai mo 1% uma le faʻaititia o le RMB e faʻasaga i le tala Amerika, o le faʻatauga faʻatau o le ie ma lavalava pisinisi o le a siitia i le 2% i le 6%, ma o le tupe mama o le a faʻateleina, ina ia pe a sii mai i tagata faʻatau mai fafo. , o le a matou faʻaititia le faʻatauvaʻa i lalo o le faʻamoemoega o le faʻamautinoaina o mea e fiafia i ai, ina ia maua ai faʻatonuga muamua mai tagata tuai ma faʻateleina le tele o faʻataʻitaʻiga poloaiga mai tagata fou.
I se aotelega, afai e faʻaauau pea le faʻaititia o le RMB e faasaga i le US dollar, o le a vaʻaia e le fale gaosi oloa le faʻatupulaia o tupe maua ona o le maualuga o le faʻatau atu i fafo, lea i le tasi itu o le a fesoasoani ia i tatou e faʻaitiitia tau ma faʻaleleia le faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa. a tatou oloa, ma i le isi itu o le a fesoasoani i kamupani ia maua tupe maua faafesuiai ma gau.

 


Taimi meli: Me-27-2022